Nav tāds kafijas cienītājs, kas vismaz dienu varētu izdzīvot bez viņu iemīļotā dzēriena – pat karstākajās vasaras dienās. Tā vietā, lai pagatavotu ierasto karsto kafiju, piedāvājam Jums alternatīvu – aukstās kafijas.
Klasiskais ledus frappe
Sastāvdaļas:
- dubultais espresso
- 1/3 glāze ledus
- 100 ml piena
- cukura vai šokolādes sīrups
- šokolādes skaidiņas, kafijas pupiņas
Gatavošanas gaita:
- Samaliet ledus blenderī vai ietiniet ledu dvielī un ar veltni to samaliet.
- Ielieciet ledu glāzē.
- Paņemiet atsevišķu šķīvi un ar dakšu vai šeikeri sajauciet espresso ar cukuru/sīrupu un pienu.
- Ielejiet kafijas maisījumu glāzē ar samalto ledu.
- Dekorējiet ar šokolādes skaidiņām un kafijas pupiņām.
Šķir otru lapu, lai redzētu nākamo recepti!